Selecteer een pagina
INSPIRATIE ONTWIKKELING RESULTAAT
INSPIRATIE ONTWIKKELING RESULTAAT

Een dwarsdoorsnede van ervaringen van klanten door de jaren heen:

“De coaching heeft mij geïnspireerd en mijn persoonlijke effectiviteit en draagkracht vergroot. Ik ben gegroeid naar een veel passender functie én begonnen met een eigen onderneming.”

“Mijn eenmansbedrijf is enorm gegroeid in omvang, omzet én professionaliteit. Ik heb geleerd om mezelf ook als ondernemer serieus te nemen. Caroline is zeer to the point zowel wat de persoonlijke ontwikkeling als de bedrijfsvoering betreft en de te ondernemen stappen komen daardoor snel boven tafel.”

“Erg fijn dat een voor mij zwaarwegend probleem licht en ook met humor benaderd werd. Ik voelde mij op m’n gemak en ben in korte tijd een stuk verder gekomen.”

“De grote kracht van Caroline vind ik, dat ze zeer to the point is en een prettige benadering heeft. Ze kan heel goed de relatie leggen tussen de persoonlijke ontwikkeling van mensen en de context en belangen van de organisatie.”

“Een merkbaar ervaren coach met een scherp oog voor waar het mij werkelijk om ging.”

“Caroline de Witte is een coach met een daadkrachtige, resultaatgerichte aanpak in een sfeer van vertrouwen en warme betrokkenheid met wie je op een goede manier snel vooruitgang kan boeken.”

“Een absolute aanrader. Haar integriteit is lovenswaardig, haar kennis en ervaring buitengewoon. De zuivere verbinding tussen mens, management en organisatie staat garant voor een bewustwording en verbetering van prestaties. Voor iedereen, die méér wil, kan zij veel betekenen.”

Caroline de Witte

T  +31 6 54260804

info@dewittecoaching.nl

Btw-id NL001355951B84

Heerhugowaard (postadres)

Dudok Business Center

W.M. Dudokweg 49-106

1703 DA  Heerhugowaard

Alkmaar

Smart Business Center

Robijnstraat 78

1812 RB  Alkmaar